Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dětský den 1. 9. 2012

3. 9. 2012

Opět po roce SDH Přibyšice, za vydatné podpory ostatních obyvatel osady, uspořádalo již dvanáctý ročník dětského dne. Jde také o příjemné a poetické zakončení prázdnin a setkání všech přátel obce.

Celá akce se odehrávala na již tradičním místě u místního kulturního domu a naší zahraděJ. Jak je již zvykem, opékalo se sele, pro děti bylo připravené občerstvení, limonáda a pro dospělé několik soudků kvalitní benešovské jedenáctky.

Tématem dne byla škola a všechny zakázané školní disciplíny – hod houbou, sešitem, slalom se školní brašnou atd. Přítomen byl samozřejmě ředitel školy, školník a vizáží přísná, leč hodná paní (nebo pro nás starší soudružka?) učitelka Martina. Dětí bylo snad dvacet, dospělých hrubě přes padesát.  Všichni soutěží samozřejmě dostali odměny za  předvedené vědomosti a sportovní výkony. Také pedagogický dozor nezůstal škodný…

Zábava za hudby kytar a basy pokračovala do nočních hodin, selátko se zdělalo skoro celé a pivo zůstalo i na ráno.

Závěrem je třeba poděkovat všem sponzorům za prasátko, za věcné i finanční dary a pozvat všechny na příští rok, snad se zde všichni ve zdraví a dobré náladě pospolu sejdeme.

Dětem a požárnímu sportu ZDAR JF

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář