Jdi na obsah Jdi na menu
 


09 - BNL Zdislavice 20. 8. 2011

13. 9. 2011

Cestu do Zdislavic jsme již znali z našeho bloudění do Chlumu, takže jsme tam trefili hned napoprvé:-).

Tentokráte jsme neponechali nic náhodě, stánek jsme měli, lavičku jsme měli, dokonce i míč jsme měli a s Honzou z Chářovic jsme byli snad domluveni již od poslední soutěže. Pojistky byly na místech, takže to snad mělo celé klapnout…

Sestava byla skoro klasická: Ondřej Růžička, já, Pavel Růžička, Honza Kubásek, Kuba Josífek, Jarda Chmel a Vojta Horálek.

Na útok jsme šli jako poslední, protože jsme čekali na Vojtu, který jel na svatbu. Po obřadu se rychle přesunul do Zdislavic, převlékl se a šli jsme na útok.

A bylo odstartováno, koš klapl, náběr jako vždy perfektní, mašina šlapala, Jarda měl výstřik snad v osmnácté vteřině, ale zavřelo se nám jedno céčko na rozdělovači a Vojta neměl vodu. Takže Honza s Kubou ladili rozdělovač tak dlouho, až Vojta přesáhl čáru nástřiku. Když bylo v nějaké 28 vteřině konečně nastříkáno, rozhodčí nám u stroje oznámil, že jsme diskvalifikováni. To už snad není smůla, ale osud!

Jestli mě paměť neklame, pro změnu vyhráli kluci z Chářovic, tentokráte B.

No, ale den ještě neskončil, dali jsme si něco k jídlu, složili lavičku a koukali na útoky holek. Prostě ideálně strávené odpoledne. Dokonce nás i přestal mrzet náš neúspěch.

Ale na další kolo jsme měli zase o trošku víc zkušeností a závazek, že klukům koupíme nové proudnice! Takže příště v Bystřici jim to ukážeme:-)

Požárnímu sportu ZDAR JF