Jdi na obsah Jdi na menu
 


BNL Načeradec 11. 8. 2012

27. 8. 2012

Čtrnáct dní po našem rekordu na dvě B jsme se vypravili na soutěž do Načeradce. V loňském roce jsme zde pobavili diváky, tak jsme si letos chtěli spravit reputaci a trošku postrašit naše soupeře.

Jelikož jsme si půjčili káď od kluků z Chářovic, trénovali jsme si nabírání. V pátek tradiční trénink a v soubotu hurá na soutěž.

Tentokráte jsme si s sebou vzali i jednoho diváka, snad nám přinese štěstí. Do Načeradce jsme dorazili poměrně časně a hned jsme postavili stánek. Trošku jsem opravil spojky, takže stánek stál, ne moc pevně, ale stál.

Startovní číslo jsme měli deset, takže zhruba za hodinu jsme mohli jít na start. Po nástupu a projevech začala soutěž. Nejdříve šli Radětice a Jablonná, jelikož se přesouvaly na Brdskou ligu. Naopak Chářovice A a Jankov ještě ani nedorazily, protože opět reprezentovaly naší ligu v táborském okrese.

S vírou, že by to dneska mohlo klapnout jsme si chystali základnu. Již v tom máme praxi, takže v zásadě bez nervvů jsme se postavili na start. Pěkně rozběhnutý útok nám pokazila chyba na sání. Když vám plave savice na hladině, tak prostě nenaberete. Ale snad se to příště nestane. Takže přes uvedenou chybu čas 26,90s, konečné sedmnácté místo a do průběžné tabulky jeden povinný bod. Vyhráli kluci z Jankova, zase:-)

Jinak po ubrání plynu nám z mašiny odlétla béčková půlspoka, na stroji máme kovanou AWG, z té se kousek odlomilo a na béčku byla obyčejná, takže na té se ulomil zub a vytrhly se vnitřní části a vybrání. Takže nás čeká ještě přemotání AWG půlspojky na béčkovou hadici:-)

Jelikož našeho strojníka bolel zub, omluvili jsme se z nástupu a odjeli domů ještě před vyhlášením konečného pořadí.

Na další soutěž do Zdislavic musíme ještě více potrénovat!

Sestava: Onřej, já, Pavel, Tomáš, Honza, Kuba a Vojta. Jako trenér byl tentokráte Martin Růžička.

Požárnímu sportu ZDAR JF

http://www.bnliga.cz/index.php/celvysledky/rocnik12/87-naceradec

 

 

Náhledy fotografií ze složky Beneliga - Načeradec - 11. 8. 2012

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář