Jdi na obsah Jdi na menu
 


BNL - Jankov, noční - 22. 6. 2013

3. 7. 2013

 

Tak tedy něco o tom nočním Jankovu…
 
Noční soutěže jsou vždycky trochu jiné. Letos jsme šli na útok o půlnoci, jistě uznáte, že to nebylo ono… Člověk už je v útlumu:-) Našemu zadku je dohromady 118 let, takže jsme zvyklí, že se nám už v tom čase zdají zajímavé sny... ;-)
Mno, v pátek jsme si dali trénink, chtěli jsme zaučit nové brko, ale nedostavilo se. Takže jako vždy jsme pilovali zadek, tedy koš a nabírání, což jak jsme zjistili přineslo ovoce.
 
Na soutěž jsme vyjížděli někdy po šesté večerní, na místo utkání jsme dorazili před sedmou, nebo kolik bylo. Měli jsme rezervované místo vedle Martinic, ale to nám hrubě obsadil Načeradec, nebo kdo to byl… Raději jsem se tím směrem už ani nedíval. Stánek i lavička byly postaveny vedle Chářovic, takže jsme je trošku pobavili. '

Ještě se musím zmínit o jedné věci, už ve Střezimíři jsme věděli, že nás na Jankov bude málo, Fanda byl někde hlídat stračeny, či co, Jarda si byl povodit někoho v Prostějově (rozuměj, měl zápas v kickboxu) takže jsme museli zase předělat celou sestavu. Na brka Vojta a Zdenda, který to nikdy nedělal a na béčka jsme si museli půjčit Vojtu z Dalov. Parádní kůň, máš to u nás. Jen nás Vojta von Dalovy upozornil na to, že má zítra narozeniny, takže útok musíme udělat do půlnoci…
Je to přesně o tom, držet stejnou sestavu, nedělat změny, trénovat a výsledky přijdou. Ale jak to máme udělat, když stabilní jsme jen my v zadu???

Mno nic, byl nástup, že prý letos nebudou rozstřely a první holky mohly vyrazit na dráhu. Viděli jsme pár moc pěkných útoků, nejlepší měly holky z Jankova, pak byly Daměnice A, B, Louňovice byly sedmé.
Začaly naše útoky, hned první dvě byly N, třetí Dalovy daly 20,24s, daly se tedy čekat pěkné časy. Jako deváté šlo chářovické A, čas 5,08s dával tušit rekordní čas, ale bohužel nešla časomíra, takže ještě jednou a lépe, ale až úplně nakonec. Naše startovní číslo dvanáct se pomalu blížilo. Tomice B, kteří šli před námi daly 21,23s, to by nám i stačilo. Všechno jsme si nachystali a moc pěkně odstartovali. Koš byl ve vodě 4,62s, šestý nejlepší, nabrání a voda z mašiny 8,51s, nabral jsem pod čtyři vteřiny, je vidět, že nám trénink svědčí. Voda šla do krásně roztažených béček, ale tady je znát, jak nám pomalu tlačí mašina, na rozdělovač něco pod sedm sekund. Výstřik 18,95s, Vojta nastříkal 22,11s a Zdenda 30,28s. Byla to škoda, nebylo pořádně dotaženo na čáru, proto ty prostřiky, jak se říká, nováčkovská daň.
Náš sesterský tým – Chářovice B vinou špatného nabrání obsadily místo před námi, tedy sedmnácté, my jsme urvali osmnácté a jeden bod.
V průběžném pořadí jsme vypadli z elitní desítky, snad se tam po Daměnicích vrátíme.
V pátek je trénink, ale nemáme nikoho na rozdělovač, snad to nějak vymyslíme, nebo si půjčíme. Kdyby někdo měl zájem jít s námi v Daměnicích rozdělovač, přihlaste se, moc by nám to píchlo…
 
Takže asi tak, trénovat, trénovat a neusnout na vavřínech.
 
Požárnímu sportu ZDAR JF
 
 
 
 

 

 

Náhledy fotografií ze složky BNL - Jankov, noční - 22. 6. 2013

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář