Jdi na obsah Jdi na menu
 


BNL Zdislavice 24. 8. 2013

10. 9. 2013

BNL Zdislavice 24. 8. 201

Takže, jak to bylo v těch Zdislavicích.

V zásadě se nám tam většinou daří, jen tedy jednou bylo N za přešlap (2011) a vloni díky dlouhému nastříkání bylo jen třinácté místo. Ale letos nebyly nástřikové terče, ale sklopné, což byla voda na náš mlýn. V tabulce průběžné jedenácté místo, chtěli jsme se dotáhnout do té desítky.

Jako vždy, nemůže být snad jediná soutěž bez komplikací. Zdenda má zase fotbal, někde v Pyšelých, nebo kde, takže zase jsme museli požádat o pomoc kluky z Dalov a že nám to tedy Vojta půjde roztáhnout.

Do Zdislavic jsme přijeli s dostatečným předstihem, abychom si v klidu všechno vybalili a pěkně se porozhlédli po hřišti. Bukovany přijeli chvilku po nás, ale pro jistotu se utábořilii v dostatečné vzdálenosti. Teď mě ještě napadá, že bylo vlastně mistrovství republiky, takže nebylo Chářovické B, a ani áčko nebylo ve své standardní sestavě.

Startovní číslo devět slibovalo, že půjdeme relativně na začátku, a když se podíváme na naše výsledky, čím vyšší startovní pozice, tím horší výsledek.

Po nástupu se hned bez otálení šlo na útoky, počasí přálo, tak nebylo na co čekat. Jako první se postavili na startovní čáru kamarádi z Dalov, krásně rozběhnutý útok se bohužel zdržel na proudech, výstřiky 16,65s, ale konečný čas 45,68s a dvaadvacáté místo. Ještě jsme viděli pár pěkných útoků, ale i několik smolných, kdy se sbírají spíše zkušenosti. Ale už pomalu nastal náš čas.

Všechno nachystáno, dokonce nebyl ulitý start, zadek klapnul jak měl, voda šla do roztažených béček, výstřiky 18,13s a výsledný čas 20,28s, který nedával velkou naději na nějaké dobré umístění. Škoda prostřiků

Bukovanům se moc nezadařilo, asi smolná třináctka udělala své a vinou nespojeného béčka obsadily až sedmnácté místo s časem 31,04s. Takže není to tím, že jsme vedle sebe…

No ale jak nám soutěž postupovala, až do devatenáctého startovního družstva jsme se drželi na pátém místě. Ale pak v rychlém sledu za sebou šly Radětice, Chářovice a Jankov a byli jsme na osmém místě. Poslední ránu nám zasadil Načeradec A, který nás definitivně odsunul na devátou pozici. Ale ani to nebylo špatné, podívat se zase po delší době do top ten.

Po ukončení útoků následovalo losování do rozstřelu a až na potřetí, jelikož vylosovaná družstva neměla odvahu, nebo čas, nebo už prostě nebyly, jsme byli vylosováni my, borci z Přibyšic. Letos už podruhé do rozstřelu.

No část kluků už odjela, ale mohli jsme si dva půjčit. Zdenda šel obvyklá béčka, ale na rozdělovač jsme měli Lukáše z Kamenice nad Lipou, který tady byl za Chářovice A a na levý proud Jenda Tichý z Dalov, který nám zase vytrhl trn z paty.

V rozstřelu zaváhal Ondřej na koši, prostě mu vyklouzla savice z ruky, jinak všechno klaplo, ale čas nic moc, 20,04s. Prostě to na dvě B ještě neumíme.

Takže asi tak, další bude Bystřice, (já už vím, jak to tam dopadlo), pak Všechlapy a máme tu konec sezony. Dost málo času na dotažení se do desítky…

Jo, holkám z Martinic se nezadařilo, selhala technika a zapsaly si N, stejně jako dalovská děvčata. První byly Daměnice A, pak B a třetí Louňovice pod Blaníkem.

Požárnímu sportu ZDAR JF


Výsledky: http://www.bnliga.cz/index.php/celvysledky/rocnik-2013/127-zdislavice-13

Fotky (Lenka byla na MČR): http://www.bnliga.cz/index.php/fotky/category/62-zdislavice-foto-2013
http://benehasliga.rajce.idnes.cz/6._kolo_BNL_Zdislavice_24.8.2013/

http://benehasliga.rajce.idnes.cz/6._kolo_BNL_Zdislavice_vyhlaseni_24.8.2013/

Video (jsme hned první celý útok a pak 23:45 min): http://www.youtube.com/watch?v=JWItK1-oP4Q&feature=youtu.be

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář