Jdi na obsah Jdi na menu
 


BNL Chářovice 12. 7. 2014

1. 8. 2014

 

BNL Chářovice 12. 7. 2014

O této soutěži na skoro domácí půdě to vezmu trošku zkrátka…

Máme to do Chářovic nejblíž z celého kalendáře ligy, ale museli jsme tam přijet skoro jako poslední, takže pro nás už nebylo kloudné místo u trati. Tak jsme stánek rozbalili u plotu v prachu.

Startovní číslo jsme měli poměrně nízké, z důvodu odjezdu některých z nás na dovolenou, už se mi konečně načetla stránka ligy (poslední dobou se strašně pomalu načítá, a přitom tam žádné novinky skoro nejsou), takže jsme šli šestí na start.
Klasika jako vždy, Fanda byl někde na kombajnu, či co, takže jsme opět museli využít Jednu Tichého z Dalov.

No po nástupu šly hned Radětice, pak tam byly ještě Sedmpány a těsně před námi Chářovice A. Kluci nám hodili rukavici sedmnáctkou, tentokrát nebyla žádná srdeční indispozice.
My jsme si to nachystali, já jsem se dokonce vybavil novým chráničem na koleno, všechno klaplo, ale klasická chyba, nedostatečně roztažená béčka, opět se válel na zemi bez kontroly rozdělovač, kterého samozřejmě stáhly B a tím pádem došlo k vykrácení pravého proudu, a prostřiku 5s. Jinak na levém proudu Jenda dal 19,01s. Výstřiky 18,38s, klasika, když se zrychlíme na zadku a předek bude dobíhat, tak vteřinku můžeme ještě ubrat. Opět to mohl být čas do desítky. Bez tréninku není úspěchu… Jo, čas byl 24,63s, ale to se stane i těm nejlepším.

No tak jsme to zabalili, já se už nemohl koukat na ty dva kyselé ksichty a radši odjel do Asie, kde bylo fakt parádně. Příští rok pojedeme do Pasohlávek na soustředění, co vy na to? Na týden, do kempu… Nebo budou bezděkovští pořádat soustředění? To by bylo také dobré…

Jo ještě jedna věc, copak při fotbale, ping-pongu, házení, hokeji atd. trenér nasadí člověka, který nechodí na tréninky? Asi ne, že… A tím teď nemyslím nikoho konkrétního, jen že musíme trénovat v plném počtu, ale to už předbíhám na Malovice…
Když se v družstvu budeme dohadovat, tak tam nebude pohoda a bude to celé na … (dosaďte si co chcete) levačku. Musíme myslet a fungovat všichni společně!
Zítra je v Malovicích začátek prezence v půl dvanácté, tak abychom tam už byli a urvali nějaké dobré místo. Pěkně se rozkoukat na place a jít tomu štěstíčku trošku naproti, ne?

Jo a dopředu avizuji, jistě jste si toho všichni všimli, 30. srpna je v Přibyšicích oslava 90. let založení sboru. Přijďte se mrknout, a pobavit se v naší obci mezi kopci…

Požárnímu sportu ZDAR! JF (nedávno jsem tento podpis u někoho také viděl, u koho to asi bylo? Nebylo tam tedy JF )

Fotky Lenka: http://lenkahalali.rajce.idnes.cz/BN_liga_Charovice_2014/#
Video:
https://www.youtube.com/watch?v=C5SGPzkYaEE&list=PLsThzg7yBGNRHhiAayyAiFtyitpYuFH1a&index=10

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář