Jdi na obsah Jdi na menu
 


BNL Načeradec 9. 8. 2014

23. 9. 2014

Už mi fanoušci říkali, co je s článkem, že se na to těší víc, jak na první... (ať si každý doplní...)

Po Malovicích, kde jsme si trošku srovnali sebevědomí, nás čekal Načeradec. Dlouhodobě se nám tam nedaří, asi je nějaký psychický blok z našeho zdejšího prvního účinkování na lize, kdy jsme hodně pobavili diváky, proudaři nedoběhli snad ani k rozdělovači a když nám došla voda, tak jsme se na to krajc-vajc.

Páteční trénink byl bez mojí účasti, jelikož a protože tetka slavila narozeniny, někde ve Finsku, nebo kde, prostě u Litoměřic. Takže jsem jen instruoval kluky, jak mi mají smotat béčko pod savici, kluci to naložili a bylo hotovo.

Na start jsme šli až jako dvacátí první, právě abych stačil dojet. Naložil jsem v Benešově Honzu Bejlka, momentální srdeční indispozice ho vyřadila z jízdy s kluky služebákem. Přijeli jsme někde kolem desátého místa, kluci hned hlásili, že se tady všem nedaří, že bychom se mohli chytnout... Dalovy to prý seslonily, neviděl jsem to, ani video jsem na stránkách ligy nenašel, ale byly poslední, holt i ti nejlepší mají slabší chvilku, jak si ukážeme za chvíli.

Honza Brzoň byl na hudebním táboře, či co, prostě jsme neměli proudaře. Tak jsme si půjčili Lanýže z Bukovan.

Co si vybavuji, už je to nějaký ten pátek, tak chybka bezděkovských na béčkách, ale čtvrté místo. Před námi šli Odlochovice a také se umístili hned před námi.
Na platě všechno v pohodě, žádný zádrhel, jen asi Zdenda si něco špatně připravil na základně, koukněte na obrázek -
zde

Podle mezičasů to mohlo být zase kolem desátého místa, ale proudaři byli snad pět metrů od čáry. Holt důsledek nedostatečné práce na béčkách. Konečný čas 22,62s a celkově dvacáté místo.
Jen pro zajímavost, vzpomene si pravidelný čtenář na náš loňský čas? Ne? 22,66s, takže asi tak.

vystrizek.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jen se ještě zmíním o Načeradci. Místní odvedli pořádný kus práce, nová tribuna, příjezdová cesta, restauračka, prostě pěkné. Ale to komentování, hotová tragédie. I náš výkon byl lepší. Koncert Kabátů a Keksáků (nic proti těmto kapelám) s občasným výkřikem kdo je v depu… Na některých věcech se nevyplatí šetřit. Ale na druhou stranu, je to načeradských rozhodnutí a asi to tak má být.

Ani jsme si nepočkali na konec, měli jsme v přiby akci, tak jsem naložil ty tři nalitiny a hurá domů. Ještě že jsme nikoho po cestě neztratili…

Ještě pro formu: první místo Jankov, pak zdislavky, a třetí místní Načeradec A. Dalovy pěkné 23. místo , Martinice 15.

U děvčat to bylo tak: Daměnice A první, pak domácí a třetí Všechlapy. Martinické holčiny páté, nechaly za sebou Jankov, Dalovy a další…

Takže to by bylo všechno, ale až za čtrnáct dní nás čeká dvoukolo a další  spousta zábavy. To se všechno dozvíte.

Požárnímu sportu ZDAR JF

Fotky zde:    http://lenkahalali.rajce.idnes.cz/SDH_Naceradec_2014/                  http://jaroslavmarsik.rajce.idnes.cz/7._kolo_BNL_Naceradec_9.8.2014/
Video:
https://www.youtube.com/watch?v=DwCxTf-H5VI&list=PLsThzg7yBGNQ87iif3vwAHKOUGLwhCjRr&index=2