Jdi na obsah Jdi na menu
 


BNL Střezimíř 15. 8. 2015

22. 9. 2015

Vážení a milí příznivci požárního sportu,

nebojte, nezapomněl jsem na vás, jen toho mám nějak moc. Hodně práce, takže ani nestíhám psát tyhle naše zkazky.

Ale jak to tedy tehdy bylo ve Střezimíři? Opět nás tam přivítal docela pěkný areálek, mírně do kopce, převýšení bych odhadl tak na metr. Tady se mi líbí, jak se o to stará celá obec. Paňmámy se starají o jídlo, pánové o pití, i když jim to pění a je to teplé… Co si tak vybavuji, že nám na nástupu trošku sprchlo, ještě při útoku Jankova, ale pak už svítilo sluníčko.

Jak jistě víte, posledně jsme zlomili savici, takže jsme vytáhli tu starou, ale hodili jsme na ní jiné šroubení, přeci jen dvě gumičky jsou lepší než jedna. Už ani nevím, jestli jsme nějak trénovali, ale asi jo, ale jo, měl jsem dovolenou, tak byl trénink i ve středu. Vojta opět hostoval v Odlochovickém dresu, vždycky jim ho připravíme (rozkouříme) a klukům to pak jde. Dokonce jim i něco na nás píchnul, o nějakém prodeji, nebo co. Ale jinak je náš! Na proudech si to zaběhli Zdenda s Honzou Brzoňem, Fanda hostoval pro změnu v Dalovech B.

Jak už jsme se zmínili, ze začátku útoků krapet sprchlo, to asi kluky z Jankova rozhodilo, a zastávkovala zase mašina, či co. Takže N. Škoda. Pak hned Dalovy B, s Fandou na Levé Pacce, video není, protože pršelo a kameraman se bál blesku, takže nevím, co se stalo, ale dle času asi Pravá Packa neměla spojeno, nebo něco podobného, protože Fanda tam byl, sice později, ale měl zapojenou proudnici. Takže 16. místo a čas 26,**s, skoro 27s. Pak tam byly Louňovice, pěkně 17,98s a konečné třetí místo. Bukovany 18,07s a čtvrtí. Šachovalo se s pořadím rezervace, takže nevím přesně, jak to bylo, i my jsme se posouvali kousek tam, pak zase zpět, ještě když jsme byli na přípravném platu, tak kdo si to má pamatovat? Zdislavice vyhrály časem 17,42s. Před námi šly Všechlapy, za námi pak Načeradec A.
Rozběhlé jsme to měli opět na sedmnáctku, alespoň výstřiky, koš jsme pohlídali, jen nebylo spojeno první béčko. Takže jsme trošku pokropili trať a s eNkem jsme jeli domů. Tedy ne všichni, Ondřej s Palvem jeli na oslavu, takže ti odjížděli zpět do Kraje, my ostatní jsme počkali do konce a pak jsme se plynule přesunuli do Jankova na noční. Ano milí diváci, je to náročné. Kluci tam pak v noci přijížděli z oslavy… Dalovy A to také seslonily – N. Bylo jich dneska nějak hodně. Měli jsme ten útok možná dodělat, každý bod se na konci počítá. Dohromady deset enek, dokonce byla pěkná série, Všechlapy, my a Načeradec, dalo by se říci tripl N…

Ještě se zmíním o hostech, měli jsme návštěvu z Chrášťan, ale ne těch našich, ale od Litoměřic, Chrášťany Ladies a muži. Kdybych to věděl, tak si s sebou vezmu knížku Požární útok, třeba by mi jí Barča podepsala, ale stejně někde pobíhala na Rebel cupu, bo co. Chlapci dali 9. místo, po prostřicích 19,04s, holky roztancoval galantní jelen a Vojtaano k prvnímu místu. Holky z Martinic musely mít N jako my, holt když není savice našroubovaná na mašině i po ukončení útoku, jinak by to stačilo na páté místo. Kožíšek a spol. z Louňovic po promalování terčů až šestnácté místo. Ale holky z Dalov druhé!

Na večerní Jankov si připravuji tu pohádku a princezně a jejím paraplíčku…

Takže tak, musím říci, jak jsme pěkně začali, tak se to nějak sssssss kazí, požárnímu sportu ZDAR jf

video: https://youtu.be/okkZSBAGKH8?list=PLsThzg7yBGNSgLpy1OY4cefbc9WXhrAKl

foto: http://benehasliga.rajce.idnes.cz/7.kolo_BNL_-_Strezimir_15.8.2015/

výsledky: http://www.bnliga.cz/index.php/celvysledky/2015/229-strezimir