Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriál Františka Procházky a Václava Chaloupeckého 9. 9. 2017 Divišov

24. 11. 2017

Memoriál FP a VCH Divišov 9. 9. 2017

Divišov je naše tak trochu srdeční soutěž. Tady to před lety všechno začalo, když jsme se sem jeli mrknout po nevydařeném okrsku a viděli, jak se to také dá běhat. Pak jsme koupili soutěžní mašinu, a hurá na ligu. A tam přišlo vystřízlivění.

Ondřej trošku přes týden ladil techniku a v pátek jsme natrénovali koš, vychytali jsme kde kdo má stát apod. Mělo by toklapnout.

Ale k Divišovu, jako vždycky nejdřív holky, aby pořádně zalily trať a pak muži.

Letos bylo jenom deset přihlášených, asi se nikomu už moc běhat nechce, i když je pravda, že Divišov má své specifika a ne každý je chce absolvovat. My jsme měli číslo osm. Papírově jsme si po loňském druhém místě docela věřili, ale nikdy nic není jisté. Jako první hodily rukavici Radošovice, čas 24,19 s byl velice solidní. My jsme v prvním útoku dali 25,38 s, před námi Chmelná 24,22 s a hned za námi Dalovy A N. Průběžně třetí, ale s Dalovy se musí počítat, to je jisté.

Druhý pokus a Radošovice N, Chmelná se nezlepšila, ale my jsme dali 24,35 s, takže sekundu zlepšení, na široké hadice, přetlakáč a nástřikové terče docela dobré. Průběžně třetí. Ale ještě při balení hadic Dalovy zaběhly 23,31 s a byli jsme čtvrtí. Opět dvě desetiny na druhé místo. Ale takový je holt hasičský sport.

Hale fotky nejsou, video je na trubce tady: https://www.facebook.com/ruzickovitisem/videos/1648062575227631/